Verlies Marino Carleani

Wij zijn intens verdrietig, maar dankbaar voor zijn goede zorg voor zijn familie.
Wij hopen al onze contacten met onze klanten op eenzelfde wijze voort te zetten.
Tijdens de uitvaartplechtigheid van MARINO CARLEANI hebben we nog velen van u niet persoonlijk gesproken. Daarom nodigen wij u uit om op 2, 3, 6, 8 of 9 februari ons te bezoeken. Vanaf 20.00 uur in café Schuttershof.
 
MARINO we zullen je missen,
 
Vita Carleani-Pianalto,
Sonny Carleani
Bruno Pianalto

Winterstuk 2019: De Godmother

We zijn alweer druk begonnen met repeteren.

De affiche is nog niet klaar, maar je kunt de data alvast in je agenda noteren!

Komend jaar spelen we DE GODMOTHER een klucht van Luuk Hoedemaekers.

De speeldata zijn:

zaterdag 2 februari

zondag 3 februari

woensdag 6 februari

vrijdag 8 februari

zaterdag 9 februari

Informatie over ons dinerarrangement volgt zo spoedig mogelijk

De Godmother

De Godmother is een romantische maffiaklucht. Het verhaal speelt zich af in deze tijd in de ontvangstkamer van het landhuis van de familie Carleani.

De leider van de maffiafamilie Carleani is geliquideerd door de rivaliserende familie Rupo, omdat hij zich niet aan de afspraken hield en nu is Donna Vita, de weduwe, de baas van de familie Carleani: de Godmother. Over haar opvolging durft ze niet te denken, want haar zoon Sonny is niet de snuggerste…

Maar dan komt er een voorstel om een verstandshuwelijk te laten plaatsvinden tussen Sonny Carleani en Isabella Rupo. Zij is de zus van Don Pietro, degene die verdacht wordt van de liquidatie.

Uitgehuwelijkt worden is  helemaal niet naar de zin van Sonny, want hij had andere plannen. Angelo Miracolli is de capo van de familie en ook niet echt overtuigd van de intenties van de maffiafamilie Rupo.

Als dan ook nog een man van de sociale dienst op bezoek komt en er verwarring ontstaat over nieuw personeel, leidt dit tot tal van verwikkelingen en loopt er veel in het honderd …….

Zeker de moeite waard om te komen bekijken!

We wensen u dan ook veel kijkplezier!

Bedankt voor de stemmen!

Wij willen iedereen bedanken die zijn stem bij de actie "Hart voor uw club heeft uitgebracht op ons". Jullie hebben ervoor gezorgd, dat we € 610,88 krijgen uit de actie van de Rabobank!

  • 1
  • 2